Alumínium redőny - Érd

Alumínium redőny kézi mozgatással

Amennyiben nem kívánja redőnymotorral szerelni alumínium redőnyét, úgy a hagyományos, kézzel felhúzható megoldás is kivitelezhető. Egyszerű és praktikus megoldás annak, aki a minőséget választja.

Motoros alumínium redőny - Érd

Motoros alumínium redőny

Az egyik legmodernebb redőnytípus, amely kiváló hőszigetelő képessége és igényes kinézete miatt az egyik legkeresettebb árnyékolástechnikai eszközünk. Távirányítós és kapcsolós motorjaink széles választékával.

Redőnymotor - Érd

Redőnymotorok alu redőnyhöz

Megbízható mozgatómotorral felszerelt, kiváló minőségű redőnyeink csendes működésükkel nyerték el vásárlóink tetszését. Kizárólag alumínium redőnyök esetében ajánljuk, megbízható, hosszútávú megoldás, többféle vezérlési lehetőséggel.

Alumínium redőny szerelés - Érd

Alumínium redőny szerelés

Alumínium redőnyök felszerelése, modernizálása, továbbá régi redőnyök cseréje modern, alumínium redőnyökre. Gyors, precíz és igényes munkát végzünk, amelyre minden esetben garanciát vállalunk.

Cégünk a fentiek mellett vállalja szúnyoghálók és szalagfüggönyök szerelését, készítését, kiváló minőségben és rövid határidőkkel.

Alumínium redőny szerelés Érden

Precíz munka, elfogadható árak, megbízható minőség.


KapcsolatfelvételRedőnytípusok

Cégünk elsősorban a legkorszerűbb redőnytípusok szerelésével foglalkozik, úgy mint műanyag redőnyök és alumínium redőnyök. Ezen belül mind a kézi működtetésű, mind pedig a motoros redőnyök megtalálhatóak kínálatunkban.

Megrendelés menete

Megrendelés előtt, egyeztetett időpontban felmérjük a helyszínen a kívánt termékeket. Megrendelés esetén egy megrendelőlap kitöltése szükséges, ahol rögzítjük az adatokat, és egy előre megbeszélt időpontban felszereljük a terméket.

Megbízható szakemberek

Immáron több, mint két évtizede foglalkozunk redőnyök szerelésével, és más árnyékolástechnikai munkákkal. Az elvégzett munka során mindig a lehető legjobb minőséget nyújtjuk. Elégedett ügyfeleink jelentik számunkra a legjobb referenciát.

Keressen minket Érd és vonzáskörzetében!
Tel.: (20) 219-3061