Műanyag redőny - Érd

Új típusú műanyag redőny

Korszerű és időtálló megoldás minden háztartásban és irodában. Műanyag redőnyeink egyszerűen kezelhetőek, praktikusak. Kiváló árnyékolásuk és hőszigetelő tulajdonságuk miatt ideális választást jelentenek.

Belső tokos műanyag redőny - Érd

Belső tokos műanyag redőny

Régi faablakoknál faredőny helyére szerelt 55 mm-es műanyag léccel, vagy ablak tetejére sorolt fordított redőnytokba szerelt 39 mm-es lécel, igény szerint csapágyas fémtengellyel, illetve alumínium lefutóval szerelve.

Külső tokos műanyag redőny - Érd

Külső tokos műanyag redőnyeink műszaki tartalma

Gyárilag festett, horganyzott, Lindab vagy alumínium tok. Alumínium tok véggel, gumis alumínium záróléccel, 39 mm-es redőnyléccel, rejtett ütközővel, csapágyas fémtengellyel, keskeny zajcsillapított lefutó sínnel.

Redőny szerelés - Érd

Szúnyoghálós műanyag redőny

Lehetőség van redőnyeik szúnyoghálóval való kombinálására. Redőnytokba szerelt lehúzható szúnyogháló, illetve fix szúnyogháló megoldásokkal.

Cégünk a fentiek mellett vállalja szúnyoghálók és szalagfüggönyök szerelését, készítését, mindezt kiváló minőségben és rövid határidőkkel.

Műanyag redőny szerelés Érden

Precíz munka, elfogadható árak, megbízható minőség.


KapcsolatfelvételRedőnytípusok

Cégünk elsősorban a legkorszerűbb redőnytípusok szerelésével foglalkozik, úgy mint műanyag redőnyök és alumínium redőnyök. Ezen belül mind a kézi működtetésű, mind pedig a motoros redőnyök megtalálhatóak kínálatunkban.

Megrendelés menete

Megrendelés előtt, egyeztetett időpontban felmérjük a helyszínen a kívánt termékeket. Megrendelés esetén egy megrendelőlap kitöltése szükséges, ahol rögzítjük az adatokat, és egy előre megbeszélt időpontban felszereljük a terméket.

Megbízható szakemberek

Immáron több, mint két évtizede foglalkozunk redőnyök szerelésével, és más árnyékolástechnikai munkákkal. Az elvégzett munka során mindig a lehető legjobb minőséget nyújtjuk. Elégedett ügyfeleink jelentik számunkra a legjobb referenciát.

Keressen minket Érd és vonzáskörzetében!
Tel.: (20) 219-3061