Motoros alumínium redőny - Érd

Motoros alumínium redőny

Az egyik legmodernebb redőnytípus, amely kiváló hőszigetelő képessége és igényes kinézete miatt az egyik legkeresettebb darabunk. Távirányítóval szerelt motorral kiváló választás minden lakásban.

Redőnymotor - Érd

Redőnymotorok

Kiváló minőségű, megbízható mozgatómotorral felszerelt redőnyeink csendes működésükkel nyerték el vásárlóink megelégedését. Leginkább alumínium redőnyök esetében ajánljuk használatát, többféle távirányítási megoldással.

Cégünk a fentiek mellett vállalja szúnyoghálók és szalagfüggönyök szerelését, készítését, mindezt kiváló minőségben és rövid határidőkkel.

Motoros redőny szerelés Érden

Precíz munka, elfogadható árak, megbízható minőség.


KapcsolatfelvételRedőnytípusok

Cégünk elsősorban a legkorszerűbb redőnytípusok szerelésével foglalkozik, úgy mint műanyag redőnyök és alumínium redőnyök. Ezen belül mind a kézi működtetésű, mind pedig a motoros redőnyök megtalálhatóak kínálatunkban.

Megrendelés menete

Megrendelés előtt, egyeztetett időpontban felmérjük a helyszínen a kívánt termékeket. Megrendelés esetén egy megrendelőlap kitöltése szükséges, ahol rögzítjük az adatokat, és egy előre megbeszélt időpontban felszereljük a terméket.

Megbízható szakemberek

Immáron több, mint két évtizede foglalkozunk redőnyök szerelésével, és más árnyékolástechnikai munkákkal. Az elvégzett munka során mindig a lehető legjobb minőséget nyújtjuk. Elégedett ügyfeleink jelentik számunkra a legjobb referenciát.

Keressen minket Érd és vonzáskörzetében!
Tel.: (20) 219-3061